Σαντορίνη

Σαντορίνη


Το μοναδικό νησί της Σαντορίνης!

Διάσημο σε όλον τον κόσμο για τα άλικα ηλιοβασιλέματα, την επιβλητική καλντέρα, τη συναρπαστική θέα από κάθε γωνιά, την ιστορία της, τις ηφαιστειογενείς παραλίες και τις πεντανόστιμες γεύσεις, το νησί της Σαντορίνης περιμένει για να ξεδιπλώσει την ομορφιά του μπροστά σας. Στο κέντρο του Αιγαίου, στο πανέμορφο νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων, η Σαντορίνη σήμερα αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς διακοπών παγκοσμίως.

Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τον προϊστορικό οικισμό του Ακρωτηρίου, την αρχαία Θήρα, τα μουσεία, και φυσικά να θαυμάσετε την μαγευτική θέα προς τη καλντέρα από τα Φηρά, το Φηροστεφάνι, το Ημεροβίγλι και την Οία. Κολυμπήστε στις παραλίες Καμάρι, Περίβολος και Περίσσα, ενώ κοντά στην Οία θα βρείτε πολλές φυσικές παραλίες. Τέλος, πάρτε μια γεύση από τα ηφαιστειογενή αρώματα του νησιού κάνοντας μια πρόποση στο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης με ένα ποτήρι γλυκόπιοτο Vinsanto.

Υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος μοναδικότητας και ομορφιάς για να ανακαλύψετε στη Σαντορίνη. Τα K & K Unique Holiday Homes σας παραθέτουν δύο διαφορετικές προτάσεις διαμονής στο νησί: το Afoura Houses, ένα παραδοσιακό οινοποιείο που μετετράπη σε ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών, και το Als Mansion, ένα ανακαινισμένο καπετανόσπιτο στο χωριό της Οίας. 

Βίλες & Σπίτια στην Σαντορίνη